Doriți să ne contactați?

+40 722 715 254 Sunați-ne acum!
×

Pensiune Perla Sulina

 

Ofertă Specială la Sulina în Delta Dunării

Paște 2022 (3 nopți: 22.04-25.04.2022)

În mijlocul primăverii, în frumusețea naturii renăscute, în verdele proaspăt și sălbatic al Deltei, în frumusețea de nestrămutat a florei unice ce încântă ochiul privitorului avid de frumos, Pensiunea Perla din Sulina vă invită să petreceți Sfânta Sărbătoare a Paștelui. Vă pregătim zile de bucurie și relaxare!

Luați-vă de Paște o mini-vacanță și încărcați-vă bateriile, beneficiind de pachetul nostru de servicii.


Pensiunea Perla Sulina este de asemenea accesibilă din Tulcea folosind transportul în comun:

  • vaporul de pasageri NAVROM (timp de transport 4h30)
  • nave rapide de pasageri NAVROM (timp de transport 1h30)
  • nave rapide ale diferitelor companii private (timp de transport 2h00)


Accesul către Tulcea se poate realiza fie cu automobilul, fie cu trenul, fie folosind liniile regulate de autobuz sau microbuz cu plecare din București, Constanța, Brăila sau Galați.

Detalii ofertă

Pachetul de 3 nopți include:


  • 3 nopți de cazare,
  • Demipensiune + prânz festiv,
  • 2 excursii în Deltă de aproximativ 3 ore.

Tarife:


  • Adulți: 850 lei/persoană
  • A treia persoană inclusiv copii cu vârsta de peste 10 ani (în pat suplimentar) 670 lei
  • Copii cu vârsta de până la 10 ani ( în pat suplimentar ) 470 lei


Meniu

Meniul pentru masa festivă de Paşte se va stabili de comun acord. Restaurantul pensiunii promovează bucătăria de tip "Slow Food" având la bază alimentele tradiționale și rețetele culinare locale. Zilnic se gătesc minim 5 feluri de mâncare (2 pe bază de pește și 2 pe bază de carne și unul vegetarioan) astfel încât turiștii să aibă posibilitatea de a alege în fiecare zi ceea ce își doresc.


Din meniul de prânz pascal nu vor lipsi Drob de miel și pește, ouă roșii, scrumbie afumată și marinată ,icre de știucă și manciuria, plăcintă cu carne de berbecuț. Pentru zilele de vineri și sâmbătă vom avea și preparate de post pentru cei ce țin postul pascal.


Printre propunerile din meniu:


Preparate din pește:


  • File de morun pe pat de legume și sos Lemon butter
  • Supă avgolemono de șalău
  • Sărmăluțele de nisetru în foi de viță
  • Chefal la plită pe pat de risotto cu midii
  • Scrumbie la plită, legume saute și sos a’la grec
  • Crap pe varză călită cu mămăliguța
  • Saramură de crap cu mamaligă
  • Somn prajit cu mamaligă și usturoi

Preparate din carne:


  • Miel la cuptor servit cu garnitură de cartofi noi cu spanac
  • Antricot la grătar cu sos Roquefort și cartofi la cuptor
  • Sărmăluțele de cocoș în foi de viță
  • Șnițel de vițel, cartofi prăjiți, salată
  • Pui crispy la ceaun
  • Pulpă de rață la cuptor cu mămăliguța
  • Mușchiulețul de porc cu sos de miere și muștar, cartofi cu rozmarin

Deserturi:


  • Ștrudel cu mere și sos de vanilie
  • Cheesecake cu fructe de pădure
  • Tort cu ciocolată și baileys
  • Lapte de pasăre
  • Tartă cu brânză camembert și salată de primăvară
  • Cozonac, pască

(*) Băuturile sunt contra cost, cu excepția celor de la masa festivă.
(*) Rezervarea se face în baza unui avans reprezentând 30% din contravaloarea serviciilor și doar în urma confirmării disponibilității de către recepție. Retunarea avansului se face doar în cazul anunțării de neprezentare cu cel puțin 14 zile înainte de data cazării.